Bretels Boules Toernooi 2018 (fondswervend event)

Mag ik aandacht vragen voor de mail hieronder. Het gaat niet om grote bedragen, alles is welkom. Heb je mensen in jouw netwerk, dan zou ik je heel graag willen vragen om deze link te forwarden. Mocht je kunnen helpen met media-aandacht en/of PR, dan is dit ook super welkom.

Even kort;
Over Stichting Bretels:
De stichting is een initiatief van de zussen Suzanne, Femke en Nicky Westerhof. Ze ondersteunen, samen met vijftien vrijwilligers, jonge gezinnen die een ouder gaan verliezen of hebben verloren. In 2004 verloren de zussen hun moeder op 46-jarige leeftijd. Zij leerde de zussen altijd uit te gaan van het positieve, je schouders eronder te zetten als het even tegen zit, je hart te volgen, te vechten waar je voor staat, zelfstandig te zijn, er het maximale uit te halen en bovenal het leven lief te hebben.Haar levenslessen vormen de basis van de stichting. Meer informatie over de stichting en het werk dat ze doen vind je op www.stichtingbretels.nl

Over het toernooi:
Op zondag 9 september organiseert Stichting Bretels in samenwerking met Mooie Boules de derde editie van het Bretels Boules Toernooi bij de BakkeRij in Haarlem. Het toernooi begint die zondag om 14.00 uur. Tot 17.00 uur wordt de poulefase gespeeld, daarna tot 18.00 uur de kwartfinales, halve finale en uiteindelijk natuurlijk de grande finale. Aansluitend steken we de green eggs aan voor een lekkere BBQ. Verder komt Funky Vinyl draaien, hebben we tijdens het toernooi een DJ en live saxofonist, kun je mooie prijzen winnen in de loterij, staat het Jopen witbier koud én is er een speciaal programma voor kinderen. Kortom: een superleuke middag en ook nog eens voor het goede doel! Tijdens het toernooi kunnen bedrijven en/of particulieren een baan sponsoren. Dat kost € 100,- per baan (of € 250,- en dan kun je er naast een bordje dat wij maken een banner/beachflag etc. bij zetten). Er zijn ook bedrijven die komen boulen op hun eigen baan dus dat is helemaal leuk. 

Mocht je iets willen/kunnen doen, mail mij dan op reinouttebrake@gmail.com